+75.000 Uzman Yanıtında Arama Yapın

Yabancı personel Çalışma izni için ilk müracaatımızı süresiz yapabilir miyiz?

Yabancı personel çalışma izni ilk başvurularında 1(bir) yıllık yabancı personel çalışma izni onaylanır. Süresiz Yabancı Personel Çalışma İzni alabilmek için Türkiye’de en az “sekiz yıl” kanuni ve kesintisiz ikamet eden veya toplam “sekiz yıllık” kanuni çalışması olan yabancılara; İş piyasasındaki durum ve çalışma hayatındaki gelişmeler dikkate alınarak Süresiz Yabancı Personel Çalışma İzni verilebilmektedir.

Elanur Şimşek 47 görüntülenme, cevap yok

Cevaplayın

Bir hesabınız var mı? Giriş yapın