+75.000 Uzman Yanıtında Arama Yapın

Yabancı yurtdışından başvurusunu yaptı, sisteme girmek için 10 iş günü süreyi geçirdik, ne yapmalıyız?

Bu durumda yurtdışı başvurusunun yenilenmesi, yeni bir referans numarası alınması ve izleyen 10 işgünü içinde elektronik başvurunun yapılarak ıslak imzalı evrakların Bakanlığımıza ulaştırılması gerekmektedir. Ancak önceki yurtdışı başvuru tarihinden itibaren 30 gün geçmeden yeni bir yurtdışı başvurusu yapılamamaktadır.

Birgül Sezen 48 görüntülenme, cevap yok

Cevaplayın

Bir hesabınız var mı? Giriş yapın